ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ

apofraxis-sfakia-apolymansis

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

28210.89564 – 6937.061.758 

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων βρίσκεται στο πλευρό σας έτοιμη να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας σύστημα. Πάντα έτοιμη να αναλάβει να φέρει εις πέρας αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων παντός τύπου για τους κατοίκους των Σφακιών αλλά και όλως των κατοίκων των Χανίων.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουν οι Αποφράξεις Σφακιά Χανίων;

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα αρκετά ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύονται τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο των αποφράξεων. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

 • Άντληση υδάτων
 • Απολυμάνσεις και απεντομώσεις
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας
 • Αποφράξεις κάθετης τουαλέτας
 • Αποφράξεις κάθετης υδρορροής
 • Αποφράξεις κεντρικού φρεατίου με πιεστικό
 • Αποφράξεις λεκάνης
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρα
 • Έλεγχος σωληνώσεων με τη χρήση ειδικής κάμερας
 • Συντήρηση αποφράξεων

Αναζητάτε άντληση υδάτων στα Σφακιά Χανίων;

Συχνά κατά την εποχή του χειμώνα και του φθινοπώρου παρατηρούνται ακραία καιρικά φαινόμενα με συχνές και έντονες βροχοπτώσεις σε όλη το νησί της Κρήτης. Παρατηρείτε λοιπόν συχνά η συσσώρευση υδάτων σε υπόγεια και φρεάτια που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή της περιουσίας σας.

Επανειλημμένα έχουμε βρεθεί μάρτυρες μιας πλημμύρα που γίνετε η αιτία να καταστραφούν ολοσχερώς περιούσιες και επιχειρήσεις που με τόσο κόπο έχουν αποκτηθεί. Οι Αποφράξεις Σφακιά πραγματοποιούν άμεσα αντλήσεις υδάτων από τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο.

Αντλήσεις υδάτων θα χρειαστείτε σε δύο περιπτώσεις:

 1. Σε περίπτωση διαρροής και σπασίματος κάποιου σωλήνα
 2. Σε περίπτωση φραγής κάποιας σωληνώσεως ή φρεατίου

Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να προσέχετε αν μένετε σε περιοχή που το αποχετευτικό σύστημα είναι αρκετά παλιό και δίχως την απαραίτητη συντήρηση. Είναι άλλωστε συχνό το φαινόμενο η φραγή μιας σωλήνωσης να δημιουργήσει μια διαρροή που μέχρι να γίνει αντιληπτή να είναι αργά για την επιδιόρθωση της.

Στην δεύτερη περίπτωση η φραγή ενός φρεατίου από τη λάθος συντήρηση ή καθαρισμό του μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε συντήρηση και καθαρισμό των φρεατίων και του κεντρικού αγωγού τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο ώστε να αποφύγετε τυχόν πλημμύρες και καταστροφές της περιουσίας σας.

Επικοινωνήστε με τις Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  και άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε όλο το χρόνο και στις πιο οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις επαγγελματικών χώρων από τις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον επαγγελματία και τη σωστή και ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων του, η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα προσφέροντας τις υπηρεσίες της. Αυτές είναι:

 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε γραφεία και καταστήματα
 • Απόφραξη , άντληση υδάτων και απολυμάνσεις σε καταστήματα εστίασης
 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε βιομηχανικούς χώρους
 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε εργοστάσια
 • Αποφράξεις, απολυμάνσεις σε υπόγειους χώρους
 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε πάρκινγκ
 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε τουριστικά καταλύματα
 • Απόφραξη και άντληση υδάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες

Αποφράξεις οικιακών και εξοχικών κατοικιών από τις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα αποστράγγισης στο νιπτήρα της κουζίνας ή το νιπτήρα του μπάνιου σας; Η αποχέτευση του σπιτιού σας ή του εξοχικού σπιτιού σας μυρίζει, έχει βουλώσει ή έχει κάποιο σημείο φραγμού; Η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω προβλήματα μπορείτε δύσκολα να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας δίχως να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στις αποχετευτικές σωληνώσεις σας.

Επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων , ερχόμαστε στο χώρο σας και δίνουμε οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης διάστασης αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να μειώσουμε την παρέμβαση ή την δημιουργία μεγαλύτερων προβλημάτων στο χώρο σας. Με την ειδική κάμερα μπορούμε να βρούμε το ακριβές σημείο του φραγμού και να επέμβουμε ακριβώς εκεί και όχι στη τύχη.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι:

 • βουλωμένο σιφόνι νιπτήρα τουαλέτας
 • βουλωμένη μπανιέρα
 • βουλωμένη τουαλέτα
 • βουλωμένο σιφόνι τουαλέτας
 • βουλωμένο νιπτήρας κουζίνας

Για απολυμάνσεις επιλέξτε τις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων

Οι τερμίτες, τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια είναι μερικά από τα ζωύφια που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας αρκετά δυσάρεστη. τα περισσότερα από αυτά εμφανίζονται την Άνοιξη και προκαλούν αρκετά προβλήματα αν δεν τα αντιμετωπίσετε έγκαιρα. Ειδικά αν έχετε κήπο και κατοικίδια ζώα, θα πρέπει να προσέχετε διπλά, καθώς διάφορα παράσιτα, όπως ψύλλοι και τσιμπούρια προσβάλλουν τόσο ζώα, όσο και ανθρώπους.

Πριν χρησιμοποιήσετε προϊόντα που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή ακόμα και αναπνευστικά προβλήματα σε εσάς, την οικογένεια ή τους πελάτες σας, επικοινωνήστε με τους ειδικούς στις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων και άμεσα το συνεργείο μας εφοδιασμένο με τα κατάλληλα ειδικά σκευάσματα τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και όχι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Οι χώροι που μπορούν να απολυμανθούν είναι:

 • μονοκατοικίες, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες
 • επιχειρήσεις
 • ξενοδοχεία
 • χώροι εστίασης
 • δημόσια κτίρια
 • νοσοκομεία κ.α.

apofraxis-sfakia-apolymansisΓιατί να επιλέξετε τις Αποφράξεις Σφακιά Χανίων;

Η επιλογή της σωστής αποφρακτικής εταιρείας τη στιγμή που έχετε να αντιμετωπίσετε ένα μικρό ή ένα μεγάλο πρόβλημα στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι κάτι δύσκολο. Ειδικά βέβαια όταν έχετε μόλις μετακομίσει στην περιοχή ή δεν έχετε ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στα Σφακιά Χανίων σε την πολυετή πείρα στο χώρο των αποφράξεων σας εγγυάται την άρτια και πλήρη παροχή υπηρεσιών απόφραξης και άντλησης υδάτων.

Οι κύριοι λόγοι που θα πρέπει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες Αποφράξεις Σφακιά Χανίων είναι:

 • Προσφέρουν οικονομικές τιμές στις αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στην περιοχή των Σφακιών Χανίων
 • Είναι άμεσα δίπλα σας με τα σύγχρονα εξοπλισμένα συνεργεία και το άτια εκπαιδευμένο προσωπικό της
 • Έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει οικιακούς πελάτες αλλά και επαγγελματίες με επιχειρήσεις κάθε είδους
 • Οι τεχνικοί μας είναι επαγγελματίες με άριστη και άρτια εκπαίδευση στο χώρο των αποφράξεων και άντληση υδάτων, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και ανεξαρτήτου μεγέθους.
 • Στόχος της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η άμεση εξυπηρέτηση του από το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών
 • Η εμπειρία 20 και πλέον χρόνων εμπειρίας στο χώρο και το ευχαριστημένο  ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιο μας, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που εμπνέουμε στους πελάτες μας

Πόσο συχνά πρέπει να ελέγχουν τις σωληνώσεις σας οι Αποφράξεις Σφακιά Χανίων;

Οι Αποφράξεις Σφακιά Χανίων ως επαγγελματίες με 20ετή πείρα στο χώρο των αποφράξεων γνωρίζουν αρκετά καλά τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από ένα σωλήνα που μπορεί να σπάσει, να βουλώσει ή να υπερχειλίσει. Φυσικά προκαλείτε πανικός και είναι ο χειρότερος σύμβουλός σε τέτοιες καταστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις η πρώτη αντίδραση είναι να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα μόνοι με τις γνώσεις που μπορεί να έχετε. Όμως αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα να προκαλέσετε μεγαλύτερα προβλήματα και όχι να το επιλύσετε οριστικά.

Γι’ αυτό το λόγο, η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, σας προτείνει να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ειδικούς και να μην επιχειρήσετε κάτι πέρα από όσα ίσως σας συμβουλέψουν οι ίδιοι να κάνετε. Οπότε καλύτερα ίσως να κλείσετε την κεντρική παροχή του νερού στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να περιμένετε τους ειδικού να έρθουν.

Ιδανικά φυσικά για να αποφύγετε κάθε πρόβλημα πριν παρουσιαστεί  και να είστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν σωστά στο αποχετευτικό σας σύστημα είναι να επιλέξετε ένα από τα πακέτα συντήρησης που σας προσφέρει η εταιρεία μας.

Ποια είναι τα πακέτα συντήρησης που προσφέρουν οι Αποφράξεις Σφακιά Χανίων;

Γνωρίζοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς της ζωής μας, η εταιρεία μας Αποφράξεις Σφακιά Χανίων σας προσφέρει συμβόλαια για τις ανάγκες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου, του σπιτιού, του εξοχικού ή της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε λοιπόν ανάλογα με τις ανάγκες σας το μηνιαίο, τριμηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο της εταιρείας μας και σίγουρα με αυτή την επιλογή σας θα παρατείνετε τη ζωή των σωληνώσεων αλλά και τις όμορφες αναμνήσεις στο χώρο αυτό.

apofrakseis-chania-epikoinoniaΕπικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα σας έγκαιρα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button