ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ

apofraxis-kasteli-apolymansis

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

28210.89564 – 6937.061.758 

Ψάχνετε κάποιον ειδικό στις αποφράξεις στο Καστέλι Χανίων; Για περισσότερα από 20 χρόνια η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων πρωτοπορεί στο χώρο των αποφράξεων στο Καστέλι αλλά και σε όλο το νομό Χανίων.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό έρχεται με ένα τηλεφώνημα σας στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία βάζουν οριστικό τέλος σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Γιατί να επιλέξετε τις Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Δεν είναι τυχαίο ότι το πελατολόγιο της Σύγχρονης Αποφρακτικής Χανίων παραμένει σταθερό και μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:

 • καθαρισμούς αγωγών
 • αποφράξεις φρεατίων
 • πλύσιμο στεγανών
 • άντληση ακάθαρτων λυμάτων
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμό φρεατίων
 • διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, αργίες και Σαββατοκύριακα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα βρίσκετε κοντά σας άμεσα.

Ποιους χώρους αναλαμβάνουν οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει αποφράξεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, συντήρηση και καθαρισμό σωληνώσεων στους παρακάτω χώρους:

 • μονοκατοικιών
 • πολυκατοικιών
 • διαμερισμάτων
 • συγκροτημάτων κατοικιών
 • γραφείων
 • καταστημάτων
 • εργοστασίων
 • βιοτεχνιών
 • βιομηχανικών χώρων
 • κρατικά κτίρια
 • νοσοκομεία
 • δημόσιες υπηρεσίες
 • σχολικά κτήρια

Η εταιρεία Αποφράξεις Καστέλι Χανίων διαθέτει υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και μπορούν να φέρουν εις πέρας όλων των ειδών τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και στο δικά σας χώρο.

Ποιες υπηρεσίες παρέχουν οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Κύριο μέλημα της εταιρείας Σύγχρονης Αποφρακτικής Χανίων είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η άμεση, έγκυρη εξυπηρέτηση του από το εξειδικευμένο προσωπικό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και πάντα φυσικά σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι:

 • Συντήρηση αποφράξεων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικού φρεατίου με πιεστικό στο Καστέλι Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με τη χρήση ειδικής κάμερας στο Καστέλι Χανίων
 • Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Καστέλι Χανίων
 • Άντληση υδάτων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθετης τουαλέτας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθετης υδρορροής στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις μπανιέρας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις νιπτήρα στο Καστέλι Χανίων

Αποφράξεις εξοχικών κατοικιών από τις Αποφράξεις Καστέλι Χανίων

Για να διατηρήσετε την εξοχική σας κατοικία σε άριστη κατάσταση ακόμα και αν την χρησιμοποιείτε μερικές βδομάδες το χρόνο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των έμπειρων τεχνικών μας. Ο τακτικός έλεγχος και συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων της θα σας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ξέγνοιαστης χρήσης και φυσικά θα προλαμβάνετε τυχόν προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν κατά την απουσία σας.

Σας συστήνουμε λοιπόν τον προγραμματισμένο έλεγχο της εξοχική σας κατοικία τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Μία φορά πριν τους καλοκαιρινούς μήνες και μία φορά πριν τους χειμερινούς μήνες. Με αυτό το τρόπο θα διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος και την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

apofraxis-kasteli-apolymansisΑποφράξεις ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων από τις Αποφράξεις Καστέλι Χανίων

Το Καστέλι ή Κίσσαμος όπως το ονομάζουν αλλιώς οι ντόπιοι, μπορεί να είναι μια μικρή πόλη δυτικά της Κρήτης και της πόλης των Χανίων αλλά είναι μια πλούσια τουριστική περιοχή. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα πιο γνωστά αξιοθέατα όπως το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα και ο Μπάλος με τη Γραμβούσα.

Λόγω λοιπόν της θέσης της οι απαιτήσεις ανάμεσα στις τουριστικές επιχειρήσεις, τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία είναι υψηλές. Οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι οι εξασφάλιση καθαρών και υγιών χώρων παρέχουν στις ξενοδοχειακές μονάδες και στα καταλύματα ειδικές τιμές και πακέτα παροχών για τις υπηρεσίες της. Βρίσκετε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Πως γίνεται ο έλεγχος με τη κάμερα παρέχουν οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την 20ετή εμπειρία μας στο χώρο των αποφράξεων σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πολλά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Συγκεκριμένα η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα της.

Ανάμεσα σε όλα τα σύγχρονα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας είναι και η χρήση της κάμερας. Κάνοντας λοιπόν χρήση της κάμερας εντοπίζουμε ακριβώς το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα της φραγής ή της υδρορροής και εκτελούμε στοχευμένα τις εργασίες μας δίχως να παρεμβαίνουμε σε όλο το αποχετευτικό σύστημα του οικιακού ή του επαγγελματικού χώρου.

Το βασικό και κύριο πλεονέκτημα της κάμερας υψηλής ευκρίνειας είναι ότι το τεχνικό μας προσωπικό μπορεί να βρει την ακριβή θέση του προβλήματος αλλά και να λειτουργήσει προληπτικά, μιας και μπορεί να δώσει ακριβή εικόνα της κατάστασης των σωληνώσεων σας.

Με τη χρήση λοιπόν της κάμερας μπορεί να επιδιορθωθεί οριστικά ακόμα και το πιο δύσκολο και απροσπέλαστο σημείο δίχως να χρειαστεί να κάνουμε μεγάλες ζημιές στο χώρο σας αλλά και να μην προξενήσει η βλάβη πιο σοβαρά προβλήματα.

Αναζητάτε απεντόμωση και μυοκτονίες από τις Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Η εταιρεία Αποφράξεις Καστέλι Χανίων μπορεί να σας προσφέρει ανάμεσα στις υπηρεσίες της και απεντομώσεις και μυοκτονίες. Είναι φυσικό στο χώρο που ζούμε, εργαζόμαστε ή ακόμα και στον επαγγελματικό μας χώρο να μην θέλουμε “απρόσκλητους” φτερωτούς ή μη επισκέπτες. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι εμφανίζονται την άνοιξη ενώ κάποιοι άλλοι απλά ζουν μαζί μας.

Οι απεντομώσεις και μυοκτονίες που σας προσφέρουν οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων αφορούν έντομα και ζωύφια όπως κατσαρίδες,κουνούπια, ποντίκια κ.α. Μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα όλο το χρόνο και με τη χρήση των κατάλληλων φάρμακων και βιοκτόνων που δεν προκαλούν προβλήματα σε εσάς, την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε διαλύονται μέσα σε συγκεκριμένη ποσότητα νερού και όπως θα σας συμβουλέψει το ειδικό προσωπικό της εταιρείας μας καλό θα ήταν να αποφύγετε για τουλάχιστον 4 με 7 μέρες τη χρήση νερού στις επιφάνειες και στα μέρη που  έχετε κάνει απεντόμωση.

Απολυμάνσεις από τις Αποφράξεις Καστέλι Χανίων

Οι καθημερινότητα στο σπίτι, το γραφείο και τον επαγγελματικό χώρο δέχεται επιθέσεις από αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, μικρόβια και βακτήρια. Κάποια από αυτά δεν προκαλούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά υπάρχουν και κάποιοι μολυσματικοί όπως ο ιός της γρίπης και ο ιός Κορωναϊού, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο.

Προφυλάξτε την οικογένεια σας στον σπίτι σας αλλά και τους εργαζόμενους και επισκέπτες στον επαγγελματικό σας χώρο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού. Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα να εξαλείψουμε κάθε εστία μόλυνσης και να αποκαταστήσουμε και πάλι την υγιεινή του χώρου σας.

Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο έχουν απολυμαντική δράση, αλλά δεν καταστρέφουν το 100% των μικροβίων. Η εταιρεία μας Αποφράξεις Καστέλι Χανίων  χρησιμοποιεί πιστοποιημένα προϊόντα με απολυμαντική δράση, χωρίς έντονες οσμές και χημικά, και δεν προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας λύσουμε όποια απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε αλλά και να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για αξιολόγηση του χώρου σας και των προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

Παρέχουν συντήρηση με συμβόλαιο οι Αποφράξεις Καστέλι Χανίων;

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο και ζημιογόνο μπορεί να είναι η παρουσία ενός αποχετευτικού προβλήματος στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και στην εξοχική σας κατοικία η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων έχει ετοιμάσει ιδικά συμβόλαια συντήρησης.

Έχετε πλέον στην διάθεση σας πακέτα για την συντήρηση, τον έλεγχο και το καθαρισμό των αποχετευτικών συστημάτων σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξάμηνη και ετήσια βάση. Επίσης έχουν ειδικά πακέτα για απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες  ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αποφύγετε λοιπόν το πανικό και το άγχος και αφιερώστε το πολύτιμο χρόνο σας σε άλλες ασχολίες επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο ελέγχου και συντήρησης για το δικό σας χώρο και τις δικές ανάγκες.

  apofraxis-kasteli-apolymansisΕπικοινωνήστε μαζί μας

  Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα ώστε ένα από τα έμπειρα συνεργεία μας να βρεθεί κοντά σας και να επιλύσει το πρόβλημα σας έγκαιρα, υπεύθυνα και οικονομικά.

  Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας καθημερινά και όλη τη διάρκεια του χρόνου για οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα σας προκύψει στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε δίπλα σας ώστε να επιλύσουμε κάθε απορία,  διευκρίνιση ή λεπτομέρεια σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τα πακέτα συντήρησης.

  Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά

  0 σχόλια

  Αφήστε μια απάντηση

  Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Call Now Button